ایران، تهران، خیابان شهید بهشتی
+98 (21) 88 85 26 93 - 6

راهنمای پرداخت آنلاین

فرآیند پرداخت اینترنتی

این سایت های اینترنتی با بانک ها قراردادی می بندند و به این ترتیب پول با همکاری بانک از طریق اینترنت از حساب مشتری کسر و به حساب مدیر سایت واریز می شود.

پرداخت اینترنتی چیست؟

پرداخت اینترنتی به پرداختن پول از طریق اینترنت، در قبال دریافت کالا یا خدمات اطلاق می شود به طوری که این پرداخت بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک یا فروشگاه و از طریق اینترنت انجام شود. در واقع خریدار با استفاده از کارت بانکی خود می تواند از اینترنت خرید کند و پول آن را همان موقع پرداخت کند. جهت انجام پرداخت اینترنتی نیاز است که دارای یکی از کارت های بانکی متصل به شبکه شتاب کشور باشید.

کارت های بانکی عضو شبکه شتاب

در حال حاضر بانک ها امکان پرداخت اینترنتی را فراهم آورده اند تا مشترکین بتوانند با استفاده از کلیه کارت های بانکی عضو شبکه شتاب، پرداخت اینترنتی انجام دهند. این بدان معنی است که این بانک ها به عنوان درگاه پرداخت یا در اصطلاح Gateway عمل می کنند.

شما می توانید با استفاده از کلیه کارت های بانکی عضو شبکه شتاب
که امکان خرید اینترنتی داشته و دارای رمز دوم یا رمز اینترنتی و دارای CVV2 هستند نسبت به پرداخت آنلاین اقدام نمایید.

شما در هنگام اتصال به درگاه پرداخت آنلاین، به صفحه ای مشابه تصویر روبرو وارد می شوید، با دقت اطلاعات خواسته شده  را کنترل و وارد کنید:

برای پرداخت به اطلاعات زیر نیاز می باشد:

شماره کارت

شماره کارت یک شماره 16 رقمی می باشد که بر روی کارت درج شده است.

رمز کارت (PIN)

رمز کارت یک عدد چهار رقمی است. این رمز همان رمزی است که شما هنگام استفاده از دستگاه های خود پرداز ATM و کارتخوان POS وارد می کنید.

رمز دوم کارت (PIN2)

رمز اینترنتی کارت، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاه های خود پرداز ATM وارد می نمائید متفاوت می باشد. در زیر روش کار برای اخذ رمز دوم توضیح داده شده است، شما می توانید با مراجعه به هر یک از پایانه های خودپرداز ATM بانک عامل خودتان به روش ذیل اقدام نموده و رمز اینترنتی کارت خود را دریافت نمایید.

1- پس از ورود کارت خود در پایانه های خودپرداز بانک و وارد نمودن رمز کارت، گزینه ” تغییر رمز” را انتخاب کنید.

2- گزینه ” تغییر رمز اینترنتی” را انتخاب کنید.

3- رمز اینترنتی مورد نظر خود را حداقل در 6 رقم وارد و مجدداً طبق فرمان سیستم، رمز را تکرار کنید.

4- پس از انجام موفقیت آمیز عملیات، رمز اینترنتی شما فعال می شود.

کد اعتبار سنجی دوم (CVV2)

کد CVV2 شماره شناسایی دوم مشتری می باشد که دارای سه یا چهار رقم بوده و  مانند شماره 16 رقمی حک شده روی کارت، بر پشت اکثر کارت ها، از جمله کارت بانک های ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان و پارسیان حک شده است.

نکته:

1- صرفا وجود کدCVV2 بر روی کارت ها، دلیل بر امکان خرید اینترنتی نیست، بلکه بانک صادر کننده  باید امکان خرید اینترنتی را فراهم کرده باشد.

2- در برخی کارت ها کد CVV2 در ادامه کد 16 رقمی روی کارت حک شده است. در این صورت 16 رقم کارت را از چپ به راست جدا کنید. رقم های باقی مانده کد CVV2 کارت شما می باشد.

تاریخ انقضاء کارت

تاریخ انقضاء بر روی اغلب کارت های بانکی حک شده است. در صورت عدم وجود این تاریخ به شعبه صادر کننده کارت مراجعه نمایید.

پست الکترونیکی (ایمیل)

ورود آدرس پست الکترونیکی اجبار نیست، اما با با وارد کردن ایمیل این امکان را فراهم می شود که رسید پرداخت برای اطلاع شما و استفاده های آینده، به آدرسی که داده اید برایتان ارسال گردد. لطفا در وارد کردن پست الکترونیکی دقت فرمایید تا در صورت بروز هر گونه مشکل در پرداخت اینترنتی اطلاعات لازم در اختیار شما قرار گیرد.

صفحه کلید امن (مجازی)

صفحه کلید امن برای وارد کردن اطلاعات در داخل فیلدها در نظر گرفته شده است، این صفحه کلید موارد امنیتی لازم را در هنگام پرداخت اینترنتی برای شما فراهم می کند. اگر برای پر کردن اطلاعات کارت از این صفحه کلید استفاده کنید برنامه های Key logger و سرقت اطلاعات قادر به ذخیره کردن شماره کارت و رمز اینترنتی شما نخواهند شد. Key logger برنامه ای است که به محض اجرا بر روی سیستم، اعداد فشرده شده توسط کاربر را در خود ذخیره می کند و این باعث می شود که امنیت اطلاعات وارد شده از جانب شما به خطر بیفتد و این اطللاعات در آینده مورد سوء استفاده قرار بگیرند. از آنجایی که در صفحه کلید امن محل قرارگیری کلیدها در هر بار لود شدن صفحه تغییر می کند امکان تشخیص کلیدهای فشرده شده وجود ندارد. در نتیجه برای حفظ امنیت بیشتر شدیدا پیشنهاد می کنیم که از این صفحه کلید برای ورود اطلاعات  کارت استفاده کنید.

نکات امنیتی

برای حصول اطمینان از اینکه در سایت شرکت پرداخت الکترونیک بانک عامل هستید به نکات زیر توجه فرمائید:

1- در قسمت اول آدرس، در مرورگر وب باید نشانی و به //:HTTPS در ابتدای آدرس توجه داشته باشید.

2- قبل از ورود اطلاعات از وجود قفل طلائی رنگ در قسمت بالا و سمت راست صفحه مرورگر وب خود مطمئن شوید، در صورت عدم مشاهده این قفل از وارد کردن اطلاعات کارت خود خودداری کنید.

3- با کلیک بر روی قفل طلایی باید صفحه زیر را مشاهده کنید.

مشکلات احتمالی پرداخت اینترنتی

گاهی ممکن است در هنگام پرداخت، شبکه بانکی قطع شود و پرداخت ناموفق انجام شود. معمولا بدترین حالتی که ممکن است به وقوع بپیوندد این است که پول از حساب شما کسر شده ولی به حساب فروشنده واریز نشده باشد. اما جای هیچگونه  نگرانی نیست چون در این حالت معمولا پول شما در حساب های حد واسط بانک است و خود بانک مغایرت ها را رفع می کند. منتظر بمانید و اگر تا 48 ساعت وجه به حسابتان عودت داده نشد، آنگاه با پشتیبانی بانک عامل پرداخت اینترنتی تماس بگیرید تا مغایرت برطرف شود.